EINDELIJK JE EIGEN KROONJUWELEN

Het tonen van rijkdom en van macht door het dragen van sieraden en juwelen was eeuwenlang voorbehouden aan een heel selecte groep mensen. Juwelen waren er vooral voor grote feesten, diners en belangrijke bijeenkomsten georganiseerd door de klassieke jet-set; de adellijken en vorsten van de wereld.
De behoefte om aandacht aan het uiterlijk en de schoonheid te besteden is natuurlijk allang niet meer een zaak van koninginnen en prinsessen alleen. Mode en cosmetica zijn vandaag de dag van iedereen, en dat geldt gelukkig ook voor kostbaar ‘ogende’ sieraden.

Ondanks het brede aanbod van bijouterieën zijn de echte tijdloze sieraden niet van het toneel verdwenen, en worden ze nog steeds geassocieerd met vrouwelijke schoonheid.
De hang naar het verleden en de behoefte aan de glamour van het sprookje wordt ook nu nog verbeeld door beroemde filmsterren, fotomodellen en, last-but-not-least door echte prinsessen.

The Royal Grace CollectionTM is ontwikkeld met respect voor veel van deze schitterende klassiekers. Hoewel inspelend op kleur en vormontwikkeling in de mode, blijft de collectie een toonbeeld van tijdloze schoonheid, en is daarmee een ode aan de eeuwige jeugd, de koninklijke pracht en gratie; Royal and Graceful

De sieraden zijn stuk voor stuk op zeer hoogwaardige wijze vervaardigd uit 925 Sterling zilver of goud en hebben de uitstraling van stukken uit collecties van koninklijke huize. Deze sieraden zijn echter zo geprijsd dat je er geen schatkist voor nodig hebt.

The Royal Grace Collection is weliswaar een eerbetoon aan de glamour van wereldsterren en koningshuizen, maar tevens een aan de schoonheid van alle vrouwen van de wereld.

De tijd voor je eigen kroonjuwelen is aangebroken!