Veel gestelde vragen

Hoe houd ik mijn sieraden in de beste staat?

Om de sieraden te laten stralen kunnen deze regelmatig gepolijst worden met een zachte doek. Schoonmaken kan met een zachte tandenborstel, water en een beetje mild schoonmaakmiddel. Spoel de sieraden na het polijsten goed af met water en droog ze af met een zachte doek. Maak je sieraden nooit schoon met chemicaliën of een harde poetsdoek.

Verkleuring van het zilver is tot op zekere hoogte bepaald door het type huid waarop het sieraad wordt gedragen en het gebruik van cosmetica. Het is bijvoorbeeld aan te raden om te wachten met het omdoen van de sieraden totdat alle lotions en parfum in de huid zijn opgenomen.

We raden aan om de sieraden af ​​te doen voor het sporten of zwemmen en voordat er parfum, haarlak, zeep en lotion wordt gebruikt.

Alle sieraden uit The Royal Grace Collection zijn gemaakt van Sterling zilver of goud en met de grootste zorg gemaakt. Om de sieraden in de best mogelijke staat te houden, zijn er een aantal zaken waar rekening mee gehouden kan worden:

We adviseren om de sieraden op een plaats te bewaren waar ze niet gemakkelijk kunnen worden bekrast of beschadigd. Het beschadigen kan bijvoorbeeld ook gebeuren als verschillende sieraden tegen elkaar aan liggen, we raden dan ook aan om hier op te letten.

Van welke materialen zijn sieraden uit The Royal Grace Collection gemaakt?

Onze sieraden zijn gemaakt van de beste kwaliteit 925 Sterling zilver, afgewerkt met een laag rhodium voor het langdurig behoud van een mooie glans. De gouden stukken zijn gemaakt van hoogwaardig 14 of 18 karaats goud. Ons doel is dat elke vrouw haar favoriete sieraden op elk moment en voor een langere periode kan dragen. Daarom geven we met trots 1 jaar garantie op onze sieraden bij normaal gebruik.

Wat betekent gerhodineerd zilver?

Rhodium plating is een laag die aangebracht wordt op het zilver om te zorgen voor een extra bescherming en langdurige behoud van de mooie glans.

Welke stenen worden gebruikt?

Zirkonia
De stenen die worden gebruikt in de zilveren sieraden zijn Cubic Zirconia. Dit is een nanosteen, met eigenschappen die vergelijkbaar zijn met natuurstenen. Zirkonium is relatief hard, 8 op de schaal van Mohs (voor diamanten is het 10) en heeft triple-A kwaliteit en helderheid.

Diamant

In de gouden sieraden worden diamanten en andere natuurstenen gebruikt zoals Saffier en Smaragd, al deze stenen zijn met veel zorg geselecteerd om te zorgen voor de ideale combinatie van edelmetaal en edelstenen.

Wat is de garantie op de sieraden uit The Royal Grace Collection?

Onze sieraden zijn gemaakt van de beste kwaliteit 925 Sterling zilver. Of 14k/18k goud. Dit zorgt ervoor dat alle sieraden ook na verloop van tijd mooi blijven en langer hun glans behouden. Ons doel is dat iedere vrouw haar favoriete sieraden zo lang mogelijk kan dragen! Daarom geven we met trots en graag 1 jaar garantie op onze sieraden bij normaal gebruik.

Alle sieraden hebben een garantie van 1 jaar op defecten anders dan door normale slijtage. Op het sieraad zit tevens 1 jaar garantie op fabricagefouten. Het sieraad wordt gratis gerepareerd of vervangen, als het binnen de garantievoorwaarden valt. Als de sieraden door derden zijn gerepareerd, kunnen de sieraden niet worden geretourneerd. 

Krijg ik verpakking bij mijn bestelling?

Elk item wordt verzonden in onze bijpassende cadeauverpakking en giftbag.

Welke ringmaat heb ik?

Ringen uit The Royal Grace Collection zijn beschikbaar in 6 verschillende maten. De maatvoering begint bij maat 50 tot en met maat 60. Weet u niet zeker welke maat u nodig heeft, dan kunt u zelf uw maat bepalen aan de hand van deze uitleg.
Bepaal je ringmaat.

Er zijn verschillende manieren om uw maat te bepalen:
U kunt een ring die u al draagt gebruiken door deze langs een liniaal te leggen en de exacte binnenmaat in millimeters bepalen.
Draagt u nog geen ring, dan kunt u met een meetlint de omtrek van uw vinger bepalen in millimeters. Heeft u geen meetlint voorhanden, maakt u dan gebruik van de printbare versie.
De binnendiameter is in de maattabel aangeduid als EU, de omtrek in millimeters vindt u ook terug in de tabel.

maat tabel ringen